Wednesday, June 2, 2010

New Memory??Yes I really need it!!!


helo..ni dh masuk bulan jun..
mase semakin lame semakin suntuk...
result nk kuar maa..risau2..hope dpt 3 pointer ke atas..

kang xsemena2 dpt surat amaran lg..ceh..JPA2..jgn la mcm ni..
wat aku tertekan je nk study taw..hoho...

talk about new memory..can we throw away our old memory into a recycle bin or dustbin??boleh ke??

kan best kalu boleh wat cm2..aku rase cukup la..
mls nak sedih2...4 orang yg ego..
orang yg xkisah ape tindakan yang die buat ke ats kite..
bek ak smpn sedih ak ni for someone new kan??hoho..sape 2??n ade ker??

kang sedih je nanti leh jd orang yg xde perasaan sedih plak..
em..ni ade satu lagu yg aku nk share ngan sape2 yg bace blog ni?(blog yg xbest ni ade ke org bc??)









lagu ni kalu tujukan orang yg aniayai kite..mmg seswai sgt..kompem die terase..tp kalu yg ego 2..wat cmnr pun..hati die keras gak..

video



Mohamad Shafiq bin Munajat..sile lah buke lembaran hidup yang baru
maybe ia akan lebih2 indah..n lagi2 bahagie daripada yang dahulu...
who knows?me?u?she?her?me??ait..hhehe..ni mcm tajuk blog org sudah..haha

chaiyok2..make ur life better..jd cm kamikaze jepun..berjuang bermatian2..tp ak xmo mati dulu...
hoho..









BANZAI!!!hahahaha...ok sekian saje..get a new memory card ye!!

No comments:

Post a Comment